NewJob Finland tehnyt töitä yli 50 asiakkaalle yli 50 tekijän voimin!

Aloitimme ensimmäiset työt isommille rakennusalan asiakkaille vuosi sitten ja kiirettä on pitänyt siitä lähtien kiitettävästi. Kiitos valppaiden uusien asiakkaiden heräsimme päivittämään näitä juttujakin. Huomasimme näin sopivasti Vapun alla, että …

… olemme vuoden aikana tehneet yli 50 tekijän voimin töitä yli 50 eri asiakkaalle!

Työt ovat vaihdelleet tunnin parin muutto- ja kantokeikoista kohta vuoden jatkuneisiin kanto-, siivous-, maalaus-, asennus-, valu- ym töihin isommille rakennusalan asiakkaille. Jossain välissä olemme ehtineet uusia yksityistenkin asiakkaiden keittiöitä ja kylpyhuoneita, hoitaneet myynti- ja tarjoilutilojen järjestelyjä sekä siivousta, olleet pakkausapuna ja korjanneet muutaman vesivahingonkin jäljet.

Laskutustakin on kertynyt melkein 300.000 euron edestä – kiitos siitä niin asiakkaillemme kuin ahkerille tekijöillemme!

Olemme myös ”investoineet” luotonvalvontaoppiin melkein 20.000 euron edestä – kiitos sen osannemme jatkossa paremmin varoa tietynlaisia ’toimintamalleja’ yleisesti ja eräitä tiettyjä toimijoita aivan erityisesti!

Pyydämme myös etukäteen anteeksi uusilta asiakkailtamme sitä, että joskus ennen hommiin ryhtymistä vaikutamme tiukoilta maksuehtojen suhteen – ja vakioasiakkailtakin sitä, että ajoittain kyselemme lyhyehköjenkin maksuviivästysten perään.

Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme ja tekijöitämme kuluneesta vaiherikkaasta ja opettavaisesta työvuodesta ja toivotamme itse kullekin hauskaa työn juhlaa Vappua!

PS. Erityinen kiitos Ernst & Young Oy:lle, joka lyhyellä varoitusajalla tarjosi 30 paikalle ehtineelle tekijällemme erinomaiset tilat ja ammatinharjoittajan veroilmoitusten täyttöapua 25.4. hienossa EY-talossaan Alvar Aallon kadulla. Tässä muutama näppäisy tilaisuudesta ( pahoittelemme huonoa teknistä laatua ).

Ernst & Young Oy:n EY-talo (Alvar Aallonkatu 5, Helsinki) tarjosi loistavat puitteet veroneuvontatilaisuudellemme.
30 NewJobin tekijää sai apua ja neuvoja niin henkilökohtaisen kuin ammatinharjoittajankin veroilmoituksen teossa.
Porukka oli iloista ja tyytyväistä poistuessaan!

 

… ja Juusolla onnistuneen tilaisuuden jälkeen ( Juuso Stenius – Junior Tax Advisor at EY, Indirect Taxation )
Ja hymy oli herkässä myös Eerolla ( Eero Manninen – COO, NewJob Finland ) …